Nyttig

Tips for bestilling av pakkereise

Når du skal bestille pakkereise gjelder mange av de samme tipsene som hvis du skal bestille reise ellers. Vi har samlet noen av de viktigste tipsene nedenfor.

  1. Bestill så tidlig som mulig, eller så sent som mulig - i de fleste tilfeller er det lurt å være tidlig ute med å bestille reisen. Hotellrommene er billigere, flybillettene er billigere og leiebilene er billigere. Unntaket er hvis du er fleksibel på hvor du vil dra og kan finne restplasser til en billig penge rett før avreise.
  2. Undersøk priser fra flere tilbydere - du må alltid undersøke priser hos flere tilbydere slik at du har noe å sammenligne med. Pakkereise.net har utviklet en unik søkeboks som gjør at du kan  søke etter hotell + flybilletter og evt. leiebil hos flere aktører uten at du trenger å fylle inn reisedetaljene mer enn én gang.
  3. Flybilletter er ofte billigst mellom tirsdager og torsdager, og ofte billigere på formiddagen eller midt på dagen i stedet for å dra på morgenen eller kvelden. Grunnen til dette er at etterspørselen etter flybilletter er mindre i midtuken enn i helgene og fredag + mandag, og at forretningsreisende presser opp prisene på flybilletter med morgenavgang på ukedager. Hoteller er også ofte billigere i midtuken enn i helgene fordi etterspørselen er mindre.
Pakkereiser.no